tiistai 30. heinäkuuta 2013

Naamat - iloisten ihmisten kokoontumisajot

Naamat-festari Tuomiston tilalla loppui sunnuntaina. Tänään on tiistain, joten näin monta päivää kului rytkeestä palautumiseen ja siihen, että sain kaipuuitkultani taas kirjoitetuksi.
No ei aivan, mutta vähän kuitenkin.

Olo tuon tämänvuotisen iloisten ihmisten kokoontumisajon jäljiltä on sama kuin viime vuonna. Aivan mahtavaa.Vaikka festarin viimeinen esiintyjä Aino Venna lauloi "Something, something, something, allways something is wrong", niin kaikki oli kyllä oikeasti ihan kohdillaan eikä mikään huonosti.

Mietin pitkään mitä naamoista kirjoittaisi, jottei menisi taas ylettömäksi ja pelkäksi hypetykseksi. En keksinyt mitään. Siitä siis tämä parin päivän viive.
Kaikki ideat päätyivät luokattoman hihkumiseen. Eihän sellaista jaksa lukea kukaan. Hyvä jos kirjoittaa. Niinpä päätin etten kirjoita mitään. Pitäkää tunkkinne. Tana.

Päätin kuitenkin ladata oheen Naamoilla kuvaamani pätkän Aino Vennan keikasta. Siinä aurinko paistaa, musiikki on makeaa ja ihmiset hymyilevät krapulaisinakin. Videon lataus ei kuitenkaan toiminut, tahi en jaksanut odottaa tarpeeksi kauan. Mainittakoon myös, ettei kuvaajalla ollut se kuvauslaite ihan oikein päin kädessä.
Näin ollen ohessa upean Aino Vennan video ihan tuolta YouTubesta käsin.Videokin on hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti