perjantai 7. kesäkuuta 2013

Vinoonkasvanut bändi

Kävin eilen pitkästä aikaa keikalla Lutakossa. Lavalle nousi Suicidal ride, Blood-stained ja Men in the box. Kattauksesta minua kiinnosti jälkimmäinen Alice in Chainsin musiikkia soittava kokoonpano  – Would-kappale kun on yksi niistä biiseistä, joiden aikana olen aina pissata innosta housuihin.
Illan ensimmäistä bändiä ehdin nähdä vain parin biisin ajan. Blood-stainedia taas en kuullut kunnolla korvista valuvan veren takia. 100 desibeliä melkein tyhjässä Lutakossa on meinaan melkoista mörinää.
Yleisöä oli paikanpäällä kourallinen ja bändejä enemmän sitä taisi kiinnostaa kaljanjuonti. Surkuhupaisasti bändit soittivat keikkansa vinossa, koska yleisö notkui anniskelualueen rajaavan aidan takana lavalta katsottuna vasemmalla.
Men in the box:n aikana lavan edustalla oli melkoinen tunku. Meitä oli siinä välillä jopa kymmenkunta. Propsit on annettava myös Suicidal riden aikana pyörineestä hellyyttävästä kolmen hengen mosh pit:stä.
Hienoa, että toiset viitsivät vetää täysillä (vaikka vinossa) ja läträtä naamansa lavamaskilla, vaikka katsojia on vain kourallinen. Joltain vähemmän hommaan sitoutuneelta loppuisi kyllä usko kesken.

Blood-stained ja lavan eteen eksynyt valokuvaaja. Muu yleisö notkuu kalja-aidan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti