keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Naamat ja toukokuinen stressipiikki

Club Old Farts ja miljoona Karia.
Maailmassa on melko vähän asioita, joihin liittyy samanaikaisesti määreet "leppoisa" ja "äärimmäisen stressaava". Yksi tällainen asia löytyy kuitenkin Muuramesta – Tuomiston tilalta. Ei tosin samanaikaisesti vaan siten, että toukokuussa sielu ryvettyy stressissä, mutta heinäkuussa elämä maistuu makealta ja aurinkoiselta.

Jokainen Naamoilla käynyt tunnistaa varmasti sen toukokuun alussa sydänalaan hiipivän paniikin, joka voimistuu h-hetken eli Naamojen lipunmyynnin lähestyessä.
Näin kävi tänäkin vuonna. Olin pohjustanut lipunostoa lataamalla kaikki sovellutukset, luomalla tilin myyntipalveluun, vetreyttämällä sormeni, nesteyttämällä kehoni ja vaatimalla äärimmäistä hiljaisuutta ympärilläni. Lisäksi olin ajastanut puhelimeeni lukuisia hälytyksiä, ettei tapahtuma vain menisi ohi. (Ikään kuin asia, josta olet nähnyt kuukauden verran painajaisia voisi yhtäkkiä unohtua ja mennä ohi...)


Ja niinhän siinä sitten taas kävi, että h-hetken aikaan systeemi kaatui, kanavat tukkeutuivat ja ympäri Suomea siroteltiin tuhkaa hiuksiin ja revittiin kaapuja kun ruudulla luki minuutin jälkeen "loppuunmyyty".
Asiaa seliteltiin jälkikäteen – kuten kaikkina aikaisempinakin vuosina – ja vannottiin, että ensi vuonna sitten toimivammalla systeemillä. Lipunmyynti on käsittääkseni hiottu joka vuosi toimivammaksi, mutta tilanne laahaa perässä kuin Pisa-tutkimus konsanaan. Tämän vuoden järjestelmä olisi ehkä toiminut viime vuoden ostoaallolle, mutta ei enää tämän vuoden tuplaantuneelle porukalle.


Vaan en valita. Sinnikkäällä sivun päivittämisellä & puhelimen ja tietokoneen rinnakkaisella ostokanavalla sain kuin sainkin ostettua liput. Tästä eteenpäin elämäni on siis taas selkeästi stressittömämpää ja jos vaikka vähän paineita muista asioista pääsisikin kertymään, niin on hienoa tietää, että viimeistään heinäkuun 21.-23. niistä pääsee eroon Naamojen auringonpaisteessa. Näin siis vaikka sataisi vettä.


Naamojen ohjelma löytyy oheisesta linkistä
http://www.naamat.info/ohjelma/







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti